Single Blog

Nieuw! Begeleidingen in het Mercatorhuis in Sint-Niklaas

Naast de praktijk in Antwerpen, ontvang ik nu ook kinderen en jongeren in de nieuwe groepspraktijk ‘het Mercatorhuis’ in Sint-Niklaas.

Het aanbod in Sint-Niklaas is hetzelfde als in de praktijk in Antwerpen. Tijdens onze gesprekken, help ik kinderen en jongeren te ontdekken wat zij belangrijk vinden in het leven en wat voor iemand ze willen zijn. Met ervaringsgerichte oefeningen leren kinderen omgaan met de ups & downs van het leven. De therapie is geschikt voor iedereen en is vooral interessant voor kinderen die last hebben van onzekerheid, angsten, boosheid en verdriet. Kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en jongvolwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele begeleidingen of groepstrainingen.

Hoewel ik al genoten heb van de eerste solo danspassen in mijn nieuwe carrière, kijk ik er toch ook weer naar uit om mij aan te sluiten bij een team! De collega’s van het Mercatorhuis werken elk vanuit een eigen visie en theoretisch kader maar staan net als ik open om van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en actief op zoek te gaan naar hoe we kinderen en jongeren optimaal kunnen ondersteunen. Respectvol luisteren en een goede samenwerking met kinderen, jongeren en hun ouders staan centraal.

De praktijk is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de dag is er ook voldoende parkeerplaats in de Mercatorstraat.

Het Mercatorhuis, Mercatorstraat 206, 9100 Sint-Niklaas
Voor een afspraak: 0488/77.88.46 of e-mail ann@danseninderegen.com

print

Comments (0)

Post a Comment